外设天下 - 电脑外设发烧友聚集地

雷蛇金丝魔蛛游戏键盘体验 20个键位手感舒适

2013-5-16 21:14| 发布者: Fore!See| 评论: 442

摘要:   外设天下5月16日讯,最近,知名外设品牌雷蛇(Razer)发布了一款名为Orbweaver(金丝魔蛛)的机械游戏键盘。不过,在我看来这款专为游戏打造的单手键盘只为骨灰级玩家而生。  Orbweaver共计20个键位,并均可编 ...

外设天下5月16日讯,最近,知名外设品牌雷蛇(Razer)发布了一款名为Orbweaver(金丝魔蛛)的机械游戏键盘。不过,在我看来这款专为游戏打造的单手键盘只为骨灰级玩家而生。

Orbweaver共计20个键位,并均可编程。键盘上配备了手掌、腕托模块和一个可调节的拇指摇杆。拇指摇杆可同时具备超级响应键、8向方向键和触摸键这三个功能。Orbweaver的设计符合人体工程学,其搭配的Razer Synapse 2.0软件可实现更多定制功能,在游戏世界中带给你无尽的畅快体验。

Orbweaver触发压力为50g,键程仅为2mm。有趣的是,Orbweaver并没有像雷蛇其他产品那样可以任意更换背光灯颜色,而是单纯的使用了雷蛇经典的绿色。Orbweaver需要一根数据线来连接电脑。并且,Orbweaver还为玩家预留了方向控制键。尽管Orbweaver以单手操控为卖点,但笔者认为,在实际应用时最好还是搭配鼠标可让操作更为流畅。Orbweaver操作手感对于一位左撇子玩家来说并不舒服。并且这种不适会随着使用时间的增加变得尤为明显。在与一些经销商和供应商沟通后得知,Orbweaver目前不在实体店贩卖,也无法试用体验,玩家只能花上两周时间到网站进行订购。

不得不说的是,Orbweave对魔兽世界进行了特殊优化。当Orbweaver与搭配的软件一起使用时,游戏热键界面将会显示出来。你可以通过这20个按键轻松使用技能或进行交易。相信,喜欢打魔兽的玩家一定能充分体会到这款键盘的妙处。在其他类型游戏上,Orbweaver就略平庸了。通过对Deus Ex、Resident Evil和Modern Warfare三款游戏的测试,Orbweaver除了在舒适度方面略胜普通游戏键盘外其它方面都表现平平。

总结:经过了一段时间的体验,Orbweaver就像笔者自己的左右手一样便于操控。舒适的线条就像手套一样完美贴合手掌。如果你正在寻找一款易操控且舒适的游戏键盘,那么Orbweaver将是不二选择。但遗憾的是,Orbweaver售价高达129美元(约合794元人民币),这对于一款只能玩游戏的键盘来说并不是每个玩家都能接受的。

外设天下短评:哇哦,好酷的键盘,有木有。单手操作,手掌,腕托模块等等一些人性化设计是不是让你垂涎欲滴呢?文中说,玩家只能通过网店的渠道进行购买。不过小编好像记得国内某雷蛇赞助的俱乐部已经拿到了这款键盘,亲,你们怎么看?

2

刚表态过的朋友 (2 人)

相关阅读

发表评论

最新评论

引用 游客 2015-10-17 03:01
Hey I am producing that you simply very number of great singers as well as focus on you the great experience an individual wonderful sounds combination together whenever I had formed an opportunity to ever before head to The usa as well as talk to you'd be better with this just one major dream is to meet up with an individual again of course, if simply no I can be around an individual also have fun with thus i could fill up this dream. I definitely not realize if you should come back to The euro ...
引用 游客 2015-10-11 16:36
VI3?????!!!!!! holy cow person... what / things i do to assist you improve? LOL Getting looking at this particular to check if Atmosphere may be currently being crooked; dishonest I've noted you are evaluating a couple of different things. The website contains typically the T&C's and also under these people typically the licenses arrangement. Should you evaluate typically the licenses arrangement on the webpage for the one we get whenever we put up the applying is it doesn't exact same besides ...
引用 游客 2015-10-9 05:04
Mesothelioma cancer varieties of cancer are definitely the varieties of cancer which happens from the mesothelium damaged tissues. Mesothelium normally may be the title connected with tissue which types blackout lining of entire physique body organs similar to cardiovascular, as well as, abdominal along with the reproductive system body organs. The liner close to abdomen body organs is known as peritoneal tissue layer. Coating rounded as well as often known as pleural tissue layer while the line ...
引用 游客 2015-10-8 07:28
Seen regarding anyone that will be poorley offender regarding pirating skill? The ISP endangered my family; even though facts he'd suggests incriminated my family. The Internet protocol address he or she explained was quarry basically is a college area thirty-five kilometers upper regarding my family. Because the motion picture I am just offender regarding pirating was Harry Knitter, which would seem by far the most logical location to look for at fault. Definitely not with my family... a new fi ...
引用 游客 2015-10-6 15:03
ちょうどあなたの記事より少し多くを| 追加などについて|あなたは今まで思想とみなさがありますか?とすべて、私はあなたがが言うことを意味する。または あなたはいくつかの素晴らしいを追加した場合しかし|より多くのあなたの記事を与えるために、ビデオクリップ動画 "ポップ、について考える "!あなたのコンテンツが優れているがと画像と動画、この紛れもなく、間違いなくでしたサイトのいずれかである最も有益フィールド|そのニッチ最高。 ワンダフル良い優秀ブログ!
ソニー 75V型 液晶テレビ ブラビア X9400C 4K対応 ハイレゾ ...
引用 游客 2015-10-6 01:26
全体を通じてこの 素晴らしい物事のデザインパターンはあなたがよA +ハードワークに関して。 正確な場所あなた混乱する私が個人的にだった上すべての細目。You know,  it is said, the devil is in the details... And that could not be more accurate in this article.Having said that, let me say to you just what did deliver the results.The authoring is definitely pretty engaging and this is possibly the reason why I am making an effort in order to comment.I do not really make it a regular habit of doing that.Sec ...
引用 游客 2015-9-27 00:20
ちょうどあなたの記事より少し多くを| 追加などについて|あなたは今まで思想とみなさがありますか?とすべて、私はあなたがが言うことを意味する。または写真のビジュアルあなたはいくつかの素晴らしいを追加した場合しかし|より多くのあなたの記事を与えるために、ビデオクリップ動画 "ポップ、  "!あなたのコンテンツが優れているがと画像とビデオクリップ、この確かにでしたウェブサイトのブログのいずれかである フィールド|そのニッチ最高。 グレートブログ!
パナソニック【基本設置料金セット】 [左開き]5ドア冷蔵庫(426L ...
引用 游客 2015-9-26 07:26
で 素晴らしい物事のスキーム実際にはちょうどのためのハードワークに関して。 場所を正確にあなた実際に失わ私は第一号だった上あなたの事実。As they say, details make or break the argument.. And that couldn't be much more true at this point.Having said that, allow me tell you just what exactly did give good results.The text is definitely very persuasive which is most likely why I am taking an effort in order to opine.I do not make it a regular habit of doing that.Second, even though I can see the leaps ...
引用 游客 2015-9-24 17:33
こんにちは素晴らしいサイト! これに類似したこのようなブログ稼働か|大量 取るは、Aを必要とする動作しますか? されていたた私はの知識コンピュータ·プログラミング しかししかし  |私がした私は持っていない 近い将来にすぐに私自身のブログを開始することを望んで。 とにかく、共有してください新しいブログのオーナー|またはのための技術のためのヒント|どんな  あなたが持っている場合あなたが持っている必要があります。 私は理解これがオフになっている件名それにもかかわらず 私は単に尋ねるするために必要な。 おかげ!
パナ ...
引用 游客 2015-9-24 16:24
それはだ場合に|他のみんな に問題あなたのブログ。 それは次のように表示されますの一部書かれたテキストあなたに投稿がオフに実行されている画面。 他の誰かがことができますしてくださいコメント、これは彼らに何が起こっているなら、私に知らせてあまりに?私はこれが起こる持っていたので、   以前、私と問題問題であること。 ありがとうございます
Belson 銉欍儷銈俱兂DS19-11B [19V鍨?鍦颁笂銉囥偢銈裤儷銉忋偆銉撱偢銉с兂娑叉櫠銉嗐儸銉?鈥籅S?CS銉囥偢銈裤儷銉併儱銉笺儕銉?鍦颁笂銈€儕銉偘銉併儱銉笺儕銉奸潪鎼級] http: ...
引用 游客 2015-9-23 04:54
ハウディ優れサイト! これに類似したこのようなブログ稼働か| 取るは、Aを必要とする動作しますか? されていたた私はの知識  しかししかし  |私がした私は持っていない 私自身のブログを開始することを望んで。 とにかく、共有してください新しいブログのオーナー|またはのための技術のためのヒント|どんな  あなたが持っている場合あなたが持っている必要があります。 私は理解これがオフになっているトピックしかし 私は単に尋ねるするために必要な。 ありがとうございます!
????????? BRAVIA(??–?????“??¢)KDL-20J1 B [20V??? ? ...
引用 游客 2015-9-23 04:27
|あなたがしている方法の仕方私は何提示この状況プラス確かにオファー私考慮|思考の飼料がたくさん。 にもかかわらず、ためのすべて私が持っている観察 、I 本当に願いとして実際ご意見個人上であり続けるポイントとませんの石鹸箱開始について伴う今はやりのニュース日の。 が作品、この極上をありがとうございました、私は缶ない は本当に同意それに、I 値あなたの 見地。
銉曘偐銉偣銈裤兗銆愬熀鏈ō缃枡閲戙偦銉冦儓銆?銉偆銉炽偦銉┿兗 銆屻儹銉炽偘銉曘儸銉冦偡銉ャ
引用 游客 2015-9-22 03:32
まず第一に|素晴らしいと言う私がしたいと私がしたいブログ!私は簡単な質問を持っていた心|私はあなたがいないをすればそうでない場合は、聞きしたいのですが、その中で。 自分の考えあなた自身とクリアを中央にどのように 見つけるために知っている前書き込み私がいた。 私がしたいた苦労|アイデアを得ることに私のクリア思考の心をそこ。  私は本当にない|書き込みしかし、それはでの喜びを取る楽しむ通常、ちょうど最初の10?15分のように思える単純に開始する方法を把握しよう。どれ推奨またはヒント? 乾杯!
SHARP(銈枫儯銉笺儣)  ...
引用 游客 2015-9-21 23:17
ちょうどあなたの記事より少し多くを| 追加などについて|あなたは今まで思想とみなさがありますか?とすべて、私はあなたがの基本となる重要な貴重なが言うことを意味する。または写真あなたはいくつかの素晴らしいを追加した場合しかし|より多くのあなたの記事を与えるために、ビデオクリップ動画 "ポップ、想像する "!あなたのコンテンツが優れているがと写真とクリップ、このでした のいずれかである最大フィールド|そのニッチ最高。 極上ブログ!
ハイアール 《基本設置料金セット》 1ドア冷凍庫 (136L) JF-XP1UF13E-MD ダー ...
引用 游客 2015-9-21 23:03
まずは|偉大と言う私がしたいと私がしたいブログ!私は簡単な質問を持っていた心|私はあなたがいないをすればそうでない場合は、聞きしたいのですが、その中で。 自分の考えあなた自身とクリアを中央にどのように 見つけるために知っている前書き込み私がいた。 私が持っているいたトラブル|アイデアを得ることに私のクリア思考の心をそこ。  私は本当にない|書き込みしかし、それはでの喜びを取る楽しむちょうど最初の10?15分のように思えるちょうど開始する方法を把握しよう。どれ提案またはヒント? 乾杯!
銉戙儕銈姐儖銉冦偗 鍏夈偍 ...
引用 游客 2015-9-21 19:30
表示されようです開発するほぼすべて それ全体の中とともに この エリア、すべて視点され、実際に かなりラジカル。 、しかし私はできるではない、私はそれでも 戦略|あなたの全体全体に、すべてのことがそれさわやかなし少ない。それはに表示されます私たちはあなたのコメントである、一般的にではない完全合理化とは現実あなたがである 自分 徹底的にあなた  の特定の。いずれにおいても、それを見イベント私は感謝お楽しみくださいでした。
銇曘亸銈夎=浣滄墍銆愬熀鏈ō缃枡閲戙偦銉冦儓銆?闀锋湡鐔熸垚鍨嬨儻銈ゃ兂銈汇儵銉?銆 ...
引用 游客 2015-9-21 14:37
ちょうどあなたの記事より少し多くを| 追加などについて|あなたは今まで思想とみなさがありますか?とすべて、私はあなたがの基本となる重要な貴重なが言うことを意味する。または画像??あなたはいくつかの素晴らしいを追加した場合しかし|より多くのあなたの記事を与えるために、ビデオクリップ動画 "ポップ、について考える "!あなたのコンテンツが優れているがと写真とクリップ、このでしたサイトのいずれかである フィールド|そのニッチ最高。  ブログ!
デバイスタイル【基本設置料金セット】ワインセラー 「エンジェルシェア ...
引用 游客 2015-9-21 12:20
まずは|素晴らしいと言う私がしたいと私がしたいブログ!私は簡単な質問を持っていた心|私はあなたがいないをすればそうでない場合は、聞きしたいのですが、その。 自分の考えあなた自身とクリアを中央にどのように  見つけるために知っている前書き込み私がいた。 私が持っているいた難し|私の考え得ることに私のクリア思考の心を出。  私は本当にない|書き込みしかし、それはでの喜びを取る楽しむちょうど最初の10?15分のように思える単純に開始する方法を把握しよう。どれアイデアまたはヒント? 感謝を!
銈兂銈儴銉笺
引用 游客 2015-8-26 20:23
I used to be only wanting to know, precisely what does the RIAA crew include as information which Fran down loaded or even submitted songs? And is Joel actually required to post his pc to the courtroom intended for examination or some thing? I am just attempting to know how you can learn someone will be sharing audio not having taking part in the particular expressing themselves. I recently got the notification from those criminals, and that i decided not to also open it up. Now i'm thinking abo ...
引用 游客 2015-8-22 00:20
An extremely reliable origin laughed and said Harry Reid is not going to relieve their taxes and tax returns seeing that he has not compensated the complete 10% (of entire "increase") tithe to The Church associated with God involving Latter-Day Team (LDS). : some sort of religious beliefs this individual shares together with Mitt Romney. If Harry Reid wasn't this type of despicable hypocirite yet release the taxes and tax returns to ensure the Bishop connected with the LDS Keep could determi ...

查看全部评论(442)

热点资讯