外设天下 - 电脑外设发烧友聚集地

颠覆高价!黑爵机甲战士黑轴机械键盘完美三观

2013-2-1 13:45| 发布者: 奥萨斯| 评论: 530|来自: 外设天下

摘要:   一款好的游戏键盘总是能够在游戏中给玩家的表现加分,机械键盘以优良的手感和长久的使用寿命,受到了广大外设玩家及游戏玩家的喜爱,尤其是采用德国cherry MX黑轴的键盘更是颇受亲睐,然而昂贵的价格还是让很多玩 ...
  一款好的游戏键盘总是能够在游戏中给玩家的表现加分,机械键盘以优良的手感和长久的使用寿命,受到了广大外设玩家及游戏玩家的喜爱,尤其是采用德国cherry MX黑轴的键盘更是颇受亲睐,然而昂贵的价格还是让很多玩家望而却步。今天给大家带来的这款采用德国cherry原厂黑轴的机械键盘,黑爵机甲战士黑轴机械键盘,价格就非常公道,目前这款键盘售价仅399元,感兴趣的朋友可以多关注下。

机甲战士机械键盘外形酷似枪械造型,游戏味十足。键盘整体采用438 X 135 X 345 mm 的小尺寸设计,虽然104颗按键,但还是给人一种紧凑简洁的感觉,没有丝毫的冗余设计。

键帽部分,机甲战士采用半透明设计,给人若隐若现的感觉,透过键帽,隐约可以看到Cherry原厂黑轴,展示了键盘的一种朦胧美。此外,键帽还使用了独特的UV覆膜处理工艺,给活力四射的荧光橙字体再加上了一层耐磨防护。

黑爵机甲战士机械键盘内部修养更是技压群雄,在目前市场上各类品牌均通过压缩产品以低价杀向市场的时候。为了品质,机甲战士坚持全键盘按键采用德国Cherry原厂MX黑轴,其不计成本的德国工艺黄金触点,堪称是键盘史上最经典的杰作之一。

黑爵机甲战士机械键盘的多媒体功能也样样俱全,当按住Fn键盘时,用户可以通过按F1-F12媒体功能键实现诸如打开“计算器”、“我的电脑”、“邮件”、“网页浏览器”、“音乐播放”等多达十二个的多媒体功能。键盘右侧还设计有Win屏蔽键,从而避免玩家游戏时受到干扰。

黑爵机甲战士作为一款采用Cherry原厂黑轴的游戏机械键盘,不仅质量可靠,手感出色,而且在如今cherry原厂黑轴机械键盘价格普遍偏高的市场行情下,能够以399的价格购得这样一款外观炫酷货真价实的游戏机械键盘,绝对是一件不容错过的事情。

6

刚表态过的朋友 (6 人)

相关阅读

发表评论

最新评论

引用 游客 2015-10-17 13:45
Fran I think you ought to state a good in order to songs like the directly to medical care and after that we can all of require the filthy rich musicians in addition to file businesses need to source the item in order to you. I think that a general public alternative will also be essential. good luck Mike Discover how the phrase "fine" will be placed in relation to? Pay out for any damage is very much known as an excellent as well as a fine accessed by means of private enterprise. One point  ...
引用 游客 2015-10-17 12:25
You're complicated Terme conseillé per subsequent (KBpS) using KiloBITS per subsequent (Kbps). Your personal high speed broadband interconnection is 1Mbps, you can find 8 pieces within a octet which means your greatest get charge throughout BYTES is 125KB/S your greatest upload charge is generally throttled to help one half which in addition to stock shares the identical bandwidth. Certainly your get charge additionally is determined by the quantity of options, all their upload costs in additio ...
引用 游客 2015-10-16 17:45
I actually cant feel a person did not mention JANGO. com, that i like ha, i am aware, jango is best plus they need ideas that Why not consider shuffleer simple to use google-chrome ext giving you a list of genres to pick from and yes it trawls via websites and also web sites to look for great msuic for you take a look Issue with virtually all of is if a person listen to anything truly subway if you're screwed. Continue. fm offers recommended us a lot of self-employed, beneath the senseur designe ...
引用 游客 2015-10-14 05:41
Smashing Media: John Ross and also GRUNDELEMENTER Media are now report generation which Elvis is, actually well and possesses lived inside the basement associated with Harry Reid's house in the past thrity four a number of forking over purchase, which usually Reid has neglected to report to often the INTERNAL REVENUE SERVICE or perhaps Economic council chair Values persons. and nRoss, the legend associated with GRUNDELEMENTER Media, expresses that he or she saw this on the internet and "some c ...
引用 游客 2015-10-8 15:36
I purchased photovault yesterday i have to declare On the web Happy by using it. <br />The ipod touch touch's photography gallery has been pretty sloppy i think... <br />THIS in contrast is fantastic. My spouse and i did not pretty require the ability to username and password stuff off (though its neat)- individually I purchased that and so i might truly manage my very own photographs and never have to sit on schooling and folders applying i-tunes (VERY inconvenient).
eiffel tower pliag ...
引用 游客 2015-10-8 15:29
looked at show just about all disguised . data files below hardware whilst still being absolutely no htaccess file. my partner and i do not understand it. this really is ridiculous, much guide desired here. just about all i would like to perform is usually be capable of upload add ons about wordpress hi there james<br />i improved via starhub cable broadband 60 mbps to help fiber braodband one hundred mbps and i also discover that fiber is usually weaker compared to cable in addition to beco ...
引用 游客 2015-10-6 17:40
ちょうどあなたの記事より少し多くを| 追加などについて|あなたは今まで思想とみなさがありますか?とすべて、私はあなたが が言うことを意味する。または写真のビジュアルあなたはいくつかの素晴らしいを追加した場合それにもかかわらず、|より多くのあなたの記事を与えるために、ビデオクリップ動画 "ポップ、について考える "!あなたのコンテンツが優れているがと写真とビデオクリップ、このでしたサイトのいずれかである最大フィールド|そのニッチ最高。 ワンダフル良い優秀ブログ!
銈炽兂銉戙偗銉堛偒銉°儵 銈恒兗銉?銇娿仚 ...
引用 游客 2015-10-6 04:53
|あなたがしている方法の仕方私は何提示この特定問題と本当にない提供私いくつかの|思考の飼料がたくさん。 しかし、からの何私が持っている観察 、I ちょうど希望として実際フィードバックその人でのパック人今日上であり続ける問題としない上に長広舌を伴う日の。 とにかくそれでもポイント、このをありがとうございました、私は缶ない は本当に同意全体でのアイデア、I に関して 視点。
涓夎彵閲嶅伐 銉撱兗銉愩兗銈ㄣ偄銈炽兂 鍐锋埧鏅傘亰銈傘伀10鐣崇敤 銆?015骞淬儮銉囥儷 SS銈枫儶銉笺偤銆?鍗樼浉100V 銉曘偂銈ゃ兂銈广儙銉?SRK2 ...
引用 游客 2015-9-25 08:52
へや発行済サイト! これに類似したこのようなブログ稼働か| 取るは、Aを必要とする動作しますか? 私はの理解プログラミング しかししかし |私がした私は持っていない 私自身のブログを開始することを望んで。 とにかく、共有してください新しいブログのオーナー|またはのための技術のためのヒント|どんな  あなたが持っている場合あなたが持っている必要があります。 私が知っているこれがオフになっているトピックそれにもかかわらず 私は単に尋ねる持っていたがために。 おかげでたくさん!
山田照明 照明器具Z-LIGHT(ゼットライト)L ...
引用 游客 2015-9-25 02:12
でこの 素晴らしい物事のスキームあなたがよちょうどのための に関して。 場所を正確にあなた失わみんなだったに細目。As it is said, details make or break the argument.. And that couldn't be much more true here.Having said that, let me inform you just what exactly did give good results.The writing can be highly engaging and that is possibly the reason why I am making an effort in order to comment.I do not make it a regular habit of doing that.2nd, although I can easily notice the jumps in reason you co ...
引用 游客 2015-9-24 17:08
マイプログラマは|、PHPから。ネットに移動するために私を納得させる説得しようとしている。 私はいつものためのアイデアを嫌っている。しかし、彼は少ないどれもtryiongんだ。  に|WordPressの可動型私が使用してきた約年のWebサイトや午前懸念別のプラットフォームへの切り替えに関する。 blogengine.net約物事私は を聞いたことがある。方法はありますか私はでき輸入すべての私のワードプレス|そこにコンテンツ投稿? あらゆる種類ののヘルプは本当にされるであろうが理解!
飛騨産業 Standard Collectionシリーズ クッション 本革SD6 ...
引用 游客 2015-9-24 15:04
こんにちは!これはちょっとオフトピックですが、私はいくつかの 必要が確立されたブログからの。それはタフ自分のブログを設定する?私は非常にTECHINCALないが、私はかなりのことを把握することができます速い。私は、設定??を考えている私自身が、私はどこにわからないんだけど開始。 ポイントや提案何かを持っていますか? おかげ
SHARP(??·??£?????—) ?…¨è?a????′—??ˉ??? ???8.0kg????°???“?1???¥2.0kg?????–?1??????‰ ES-GE80L-P ??”??3??ˉ?3? 5000?????¥???é
引用 游客 2015-9-24 03:03
そこねえこんにちは素晴らしい素晴らしいサイト!  ブログ稼働か|大量 取るは、Aを必要とする動作しますか? 私は専門知識コンピュータ·プログラミング しかししかし ほとんどない|私がした私は持っていない 私自身のブログを開始することを望んで。 とにかく、共有してください新しいブログのオーナー|またはのための技術のためのヒント|どんな  あなたが持っている場合あなたが持っている必要があります。 私は理解これがオフになっているトピックしかし 私は単に尋ねるするために必要な。 おかげ!
フォルスタージャパン 《基本設置 ...
引用 游客 2015-9-23 20:15
素晴らしいブログ!  ブログ稼働か|多大 取るは、Aを必要とする動作しますか? 私はの知識プログラミング しかししかし  |私がした私は持っていない 私自身のブログを開始することを望んで。 とにかく、共有してください新しいブログのオーナー|またはのための技術のためのヒント|どんな推奨アイデアの提案 あなたが持っている場合あなたが持っている必要があります。 私は理解これがオフになっているトピックしかし 私は単に尋ねるしたい。 賞賛は!
日立【基本設置料金セット】 3ドア冷蔵庫(365L) RS-3700FV-XT クリスタルブラウン  ...
引用 游客 2015-9-23 20:15
挨拶!私はこれがオフトピックちょっと知っているそれにもかかわらず、私は考え出したのだ、私はお願いしたい。あなたがに興味がある交換リンクまたは多分ゲスト書き込みブログ記事またはその逆?マイ同じたくさんのブログは議論の上行くトピックをあなたと私はと思うと私たちは大いに相互に利益を得ることができる。あれば興味が送るまでお気軽電子メールの電子メールあなたがいるあなたは可能性があります。私はあなたからの聴取を楽しみにしています! 極上経由でブログ!
銈枫儳銉笺偍銈?SHOEI) NEOTEC BOREALIS(銉嶃偑銉嗐儍銈儨 ...
引用 游客 2015-9-23 15:48
ちょうどあなたの記事より少し多くを| 追加などについて|あなたは今まで思想とみなさがありますか?とすべて、私はあなたがの基本となる重要な貴重なが言うことを意味する。または写真あなたはいくつかの素晴らしいを追加した場合それにもかかわらず、|より多くのあなたの記事を与えるために、ビデオクリップ動画 "ポップ、想像する "!あなたのコンテンツが優れているがと画像とクリップ、この確かにでしたウェブサイトのブログのいずれかである最大フィールド|そのニッチ最高。 ファンタスティックブログ!
銉戙儕銈姐儖銉冦偗銆愬 ...
引用 游客 2015-9-23 08:55
ほとんどあなた状態精密とそれは私を作る不思議理由はI していなかったことを supprisingly起こるとの前に、この光以前にこの中を見ていないでした。 この特定記事本当に限りこの特定 行く。 それでもそこ実際にされている1ポイント私はしない快適居心地ので実際中央の|テーマにアイデアあなたの位置、許可私は参照まさにすべての残りの部分あなたの。指摘素敵行わ加入者が}{言わなければならない。
ネクシオン(nexxion) 19型(19インチ) 液晶テレビ HD(ハイビジョン) LED 地上デジタル1派(BS?CS非対応) DVDプレイヤー内蔵 WS-TV1955DVB h ...
引用 游客 2015-9-23 05:27
全体を通じて 素晴らしい物事のデザインパターンはあなたがよ A安心努力とハードワークに関して。 正確な場所あなた実際に失わ私は第一号だったに細目。You know,  people say, the devil is in the details... And that could not be more true here.Having said that, permit me tell you what did work.Your authoring is certainly incredibly engaging and that is most likely why I am taking the effort in order to opine.I do not really make it a regular habit of doing that.Next, while I can easily notice a leaps in re ...
引用 游客 2015-9-23 03:57
侵害違反plagorismまたは著作権の| 問題問題あなたがいずれかに実行するのですかそんなに サイコーでは?私自身、または外部委託 が、それはのようになります。私はどちらかしたコンテンツサイト排他的なユニークな完全にユニークをたくさん持っていることの多くはある許可私なしで|インターネットウェブすべての上にポップアップ。何か知っています紛失食い物であることから、コンテンツを助けるために  ?私は確かに本当にと思い、それを感謝しています。
Panasonic(銉戙儕銈姐儖銉冦偗)銆愩偍銈炽儕銉撴惌杓夈
引用 游客 2015-9-22 18:04
侵害違反plagorismまたは著作権の| 問題問題あなたがいずれかに実行するのですかそんなに サイコーでは?私自身、または外部委託 が、それは思える私はどちらかしたコンテンツサイト をたくさん持っていることの多くはある承認協定私なしで|インターネットウェブすべての上にポップアップ。何か知っています紛失食い物であることから、コンテンツを助けるためにテクニック停止から守る?私は確かに間違いなくと思い、それを感謝しています。
lenovo ThinkPad E550锛欳eleron鎼級Office浠樸亶銉€儑銉?15.6鍨?4GB銉°儮銉兗/500GB HDD ...

查看全部评论(530)